Afhalen of bezorgen - EcoFlame Ter Apel - Verkoop pellets en briketten

Afhalen en Bezorgen

Waar kan ik mijn bestelling afhalen?

Bij ons heeft u de mogelijkheid om uw bestelling, op afspraak, af te halen aan Viaductstraat 9e in Ter Apel. Hiervoor hanteren wij de afhaalprijs zonder verborgen kosten.

Tip: Indien u een volle pallet komt ophalen, houd er dan rekening mee dat een volle pallet rond 1000 kg weegt. Let dus op om het laadvermogen van de aanhanger.

Bezorgen jullie?

Uiteraard bezorgen wij! In Ter Apel bezorgen wij voor slechts €10,- per pallet. Tot een omtrek van 10 km rondom Ter Apel zijn de bezorgkosten €25,- per pallet. Tot een omtrek tussen 10 en 25 km rondom Ter Apel hanteren wij een tarief van €40,- per pallet. Alle bestellingen verder dan 25km, worden verzonden per koerier. De kosten hiervan bedragen €65,- per pallet.

Alle bestellingen tot 25km verzorgen wij in eigen beheer en leveren wij op elke gewenste plek in of rondom uw woning. Wij ontzorgen u volledig! Alle bestellingen daarbuiten zullen door de koerier op de oprit geleverd worden.

Wat is de levertijd?

Wanneer u de bestelling op een werkdag plaatst, wordt er meestal dezelfde dag contact met u opgenomen en wordt er een afspraak gemaakt wanneer u het product zou willen afhalen, of, wanneer u dit wenst, wanneer het product bezorgd wordt. U kunt er vanuit gaan dat u de bestelde producten binnen 7 dagen in huis heeft.

Tip: Wij nemen contact met u op via e-mail. Mocht u binnen 2 werkdagen geen reactie hebben ontvangen, dan kan voorkomen dat onze mail als ongewenst wordt gezien en dat deze in de “spam-map” terecht is gekomen.

Welke Betalingsmogelijkheden heb ik?

Na uw bestelling ontvangt u een factuur in de email. Deze factuur kunt u vooraf overmaken onder vermelding van het factuurnummer, of wanneer u dit prettiger vindt, overmaken bij afhalen/ bezorging aan huis.

Hoe verzenden jullie?

Tot 25 km verzorgen wij de bezorging zelf, daarbuiten zullen wij een partner inschakelen. Vraag hiervoor naar de voorwaarden.

EcoFlame Ter Apel

EcoFlame Ter Apel is opgericht door twee vrienden. Het was lastig om goede brandstoffen voor onze eigen kachel te verkrijgen, omdat de prijzen fors gestegen waren. Daarnaast kwamen er heel veel merken (en dus ook kwalitatief minder goede brandstoffen) op de markt terecht. Na veel wikken en wegen hebben we gezegd, “als we willen dat de mensen op goede brandstoffen stoken, zonder dat er een extreem hoge prijs aan vast zit, waarom doen we het dan niet zelf?”. En zo geschiedde EcoFlame Ter Apel.

Afhalen / Bezorgen

Wij werken op afspraak. Na het invullen van het contactformulier, zullen wij contact met u opnemen voor een afspraak. Betaling geschiedt via bankoverschrijving. Bij vragen? Bel of mail: info@ecoflameterapel.nl of 06-52463147.

Algemene voorwaarden

Contactgegevens

EcoFlame Ter Apel
Viaductstraat 9e
9561 AA Ter Apel
Tel: 06-52463147

K.v.k: 86176242
IBAN: NL48RBRB 884 156 2749
BTW nr: NL863885548B01