Accessoires pelletkachels - EcoFlame Ter Apel - Verkoop pellets en briketten

Accessoires

Kachelruitjes reiniger Huchem 500ml

Kachelruitjesreiniger 500ml. €12,50,-

Informatie

De kachel en roetreiniger van Huchem is een speciale reiniger die specifiek is ontwikkeld voor het reinigen van kachelruitjes. Het is een krachtige formule die effectief roet, vuil en aanslag verwijdert van glazen oppervlakken van kachels. De reiniger is verkrijgbaar in een handige sprayflacon van 500 ml, waardoor het gemakkelijk te gebruiken is. Het is geschikt voor zowel houtkachels, pelletkachels, als open haarden.

De kachel en roetreiniger zorgt voor een helder en schoon resultaat, waardoor uw kachelruitjes er weer als nieuw uitzien. Het is belangrijk om de reiniger alleen te gebruiken op afgekoelde kachels en volg altijd de instructies op de verpakking voor het beste resultaat en veilig gebruik.

Gebruiksaanwijzing

Om de reiniger te gebruiken, spuit u eenvoudigweg een kleine hoeveelheid op het glazen ruitje van de kachel. Het te behandelen oppervlak moet koud, of hooguit lauw zijn voor de behandeling. Laat het even inwerken en veeg het vervolgens schoon met een zachte doek of een papieren handdoek. Herhaal indien nodig voor hardnekkige vlekken.

Voordelen

- Snel en effectieve werking.
- Makkelijk in gebruik.
- In handige sprayfles geleverd.

Asstofzuiger

As Stofzuiger Pellet Haard/Open Haard 18L 1200W € 49,95

Productbeschrijving

Deze heavy duty aszuiger met een vermogen van 1200 Watt is speciaal ontworpen voor het opzuigen van afgekoelde assen uit houtkachels, openhaarden en barbecues. Het apparaat werk veilig, snel en is zeer gebruiksvriendelijk en beschikt tevens over een blaasfunctie.

Het hoge vermogen van 1200 Watt garandeert een goede reiniging van de hele verbrandingskamer, niet alleen van lichte assen en stof, maar ook mogelijke restanten van onverbrand hout - zelfs uit moeilijk bereikbare gaten. De stofzuiger is voorzien van een dubbel filtersysteem waardoor alle vuiligheid wordt opgevangen en niet terug in de ruimte wordt geblazen. Bovendien wordt de motor zo optimaal beschermd. De filters in de set kunnen eenvoudig worden verwijderd en onder stromend water worden gewassen, waardoor ze herhaaldelijk kunnen worden gebruikt.

Het vuil wordt opgeslagen in de sterke en duurzame 10 liter tank van roestvrij staal. Handige metalen veiligheidsklemmen maken de container eenvoudig te demonteren en maken een snelle lediging mogelijk. Het extra lange netsnoer van 2 meter zorgt ervoor dat u zonder gebruik van een extra verlengsnoer genoeg bewegingsruimte heeft. Door de slang andersom aan te sluiten kunt u tevens gebruik maken van de blaasfunctie van dit apparaat.

Specificaties

vermogen: 1200W
Spanning: 220-240V ~ 50 / 60Hz
Materiaal container: roestvrij staal
kamercapaciteit: 18l
vermogen: 1200W
spanning: 220-240V ~ 50 / 60Hz
tankmateriaal: roestvrij staal
de binnendiameter van de zuigleiding: 3,5cm
lengte van de zuigbuis: 100 cm
lengte van het netsnoer: 2m
buitenafmetingen van de stofzuiger (hoogte / breedte): 27,5 / 29,5 cm

EcoFlame Ter Apel

EcoFlame Ter Apel is opgericht door twee vrienden. Het was lastig om goede brandstoffen voor onze eigen kachel te verkrijgen, omdat de prijzen fors gestegen waren. Daarnaast kwamen er heel veel merken (en dus ook kwalitatief minder goede brandstoffen) op de markt terecht. Na veel wikken en wegen hebben we gezegd, “als we willen dat de mensen op goede brandstoffen stoken, zonder dat er een extreem hoge prijs aan vast zit, waarom doen we het dan niet zelf?”. En zo geschiedde EcoFlame Ter Apel.

Afhalen / Bezorgen

Wij werken op afspraak. Na het invullen van het contactformulier, zullen wij contact met u opnemen voor een afspraak. Betaling geschiedt via bankoverschrijving. Bij vragen? Bel of mail: info@ecoflameterapel.nl of 06-52463147.

Algemene voorwaarden

Contactgegevens

EcoFlame Ter Apel
Viaductstraat 9e
9561 AA Ter Apel
Tel: 06-52463147

K.v.k: 86176242
IBAN: NL48RBRB 884 156 2749
BTW nr: NL863885548B01