NESTRO Briketten - EcoFlame Ter Apel - Verkoop pellets en briketten

Verkoop NESTRO Briketten

NESTRO briketten voor uw houtkachel

Verkoop NESTRO Briketten

NESTRO Briketten.  Gemaakt van zacht en hardhout.

De Nestro Briket.
Gemaakt van Zacht en hardhout, knoeit niet en een langzame verbrandingstijd.
Weinig As en een hoge verbrandingswaarde.
Geleverd in losse zakken of per pellet.

Bestellen? Stuur een mail naar info@ecoflameterapel.nl

Status: Niet op voorraad.

NESTRO briketten

Wat zijn Nestro Briketten?

Nestro briketten zijn briketten die gemaakt zijn van houtsnippers van beuken-, grenen- en dennenhout. De houtsoorten die worden gebruikt voor de nestro briketten zijn dus zowel zachte als harde houtsoorten. Tijdens het proces waarin de briketten gemaakt worden, worden ze onder hoge druk samengeperst wat vele voordelen geeft. Eén van deze voordelen is dat door het samenpersen onder hoge druk de nestro briketten een hoge verbrandingswaarde hebben. U kan dus lang genieten van een heerlijke warmte door een briket die makkelijk en snel ontbrandt. In meer technische termen gezegd: Nestro briketten hebben een zeer lange brandduur met een hoog rendement.

Met een keuze voor nestro briketten maakt u een keuze voor een briket die veel voordelen biedt en waarmee u duurzaam stookt! Daarnaast zetten nestro briketten uit in de kachel, waardoor uw hele of een groot gedeelte van de kachel gevuld is met het briket.
Nestro briketten zetten uit tot wel twee keer zijn oorspronkelijke lengte zodra het wordt verhit.

Stoken met nestro briketten

Doordat het vochtpercentage van een nestro briket laag is, ben je zeker van een snelle ontbranding. Dit maakt dat het stoken met nestro briketten geschikt is voor zowel de beginnende als de ervaren stoker.
Wanneer de briketten eenmaal branden geven ze grote en mooie vlammen, wat zorgt voor veel sfeer en warmte. Tijdens het branden zal u merken dat er geleidelijk steeds meer warmte wordt afgegeven, dit komt omdat de briketten traag opbranden.

Nog een voordeel is dat de nestro briketten schoon opbranden omdat het een extreem laag vochtgehalte heeft, zo blijft uw schoorsteen kanaal mooi schoon.

 

 

EcoFlame Ter Apel

EcoFlame Ter Apel is opgericht door twee vrienden. Het was lastig om goede brandstoffen voor onze eigen kachel te verkrijgen, omdat de prijzen fors gestegen waren. Daarnaast kwamen er heel veel merken (en dus ook kwalitatief minder goede brandstoffen) op de markt terecht. Na veel wikken en wegen hebben we gezegd, “als we willen dat de mensen op goede brandstoffen stoken, zonder dat er een extreem hoge prijs aan vast zit, waarom doen we het dan niet zelf?”. En zo geschiedde EcoFlame Ter Apel.

Afhalen / Bezorgen

Wij werken op afspraak. Na het invullen van het contactformulier, zullen wij contact met u opnemen voor een afspraak. Betaling geschiedt via bankoverschrijving. Bij vragen? Bel of mail: info@ecoflameterapel.nl of 06-52463147.

Algemene voorwaarden

Contactgegevens

EcoFlame Ter Apel
Viaductstraat 9e
9561 AA Ter Apel
Tel: 06-52463147

K.v.k: 86176242
IBAN: NL48RBRB 884 156 2749
BTW nr: NL863885548B01