RUF Briketten - EcoFlame Ter Apel - Verkoop pellets en briketten

Verkoop RUF Briketten

Over Rhododendronkwekerij kerperien

RUF Briketten

RUF Briketten: Voor in de Houtkachel.

De Echte RUF Briket.
Gemaakt van Zacht hout, knoeit niet of amper.
Weinig As en een hoge verbrandingswaarde.
Geleverd in losse zakken of per pellet.

Bestellen? Stuur een mail naar info@ecoflameterapel.nl

Status: Niet op voorraad.

Image

Wat zijn RUF Briketten?

Onze RUF-briketten hebben een hoge verbrandingswaarde en worden steeds vaker gebruikt als kachelbrandstoffen. Ze worden gemaakt van geperste houtspaanders van naaldhout en berken en zijn erg geschikt voor houtkachels. De briketten zijn makkelijk te ontsteken met aanmaakblokjes en branden erg snel. Door het lage vochtpercentage en 100% schone vezels stook je dus schoon en bijna rookvrij. Tevens geven ze bijna geen asresten en er komt veel warmte vanaf. Zo haal je dus het maximale uit je briketten.

De briketten zorgen voor een efficiënte en schone verbranding. Het branden met onze RUF houtbriketten is namelijk CO2 neutraal.

Schoon en makkelijk stoken zonder veel rommel van houtblokken doe je dus ideaal met de RUF-briket.

EcoFlame Ter Apel

EcoFlame Ter Apel is opgericht door twee vrienden. Het was lastig om goede brandstoffen voor onze eigen kachel te verkrijgen, omdat de prijzen fors gestegen waren. Daarnaast kwamen er heel veel merken (en dus ook kwalitatief minder goede brandstoffen) op de markt terecht. Na veel wikken en wegen hebben we gezegd, “als we willen dat de mensen op goede brandstoffen stoken, zonder dat er een extreem hoge prijs aan vast zit, waarom doen we het dan niet zelf?”. En zo geschiedde EcoFlame Ter Apel.

Afhalen / Bezorgen

Wij werken op afspraak. Na het invullen van het contactformulier, zullen wij contact met u opnemen voor een afspraak. Betaling geschiedt via bankoverschrijving. Bij vragen? Bel of mail: info@ecoflameterapel.nl of 06-52463147.

Algemene voorwaarden

Contactgegevens

EcoFlame Ter Apel
Viaductstraat 9e
9561 AA Ter Apel
Tel: 06-52463147

K.v.k: 86176242
IBAN: NL48RBRB 884 156 2749
BTW nr: NL863885548B01