RUF Briketten - EcoFlame Ter Apel - Verkoop pellets en briketten

Verkoop RUF Briketten

RUF Briketten

RUF Briketten

RUF Briketten: Voor in de Houtkachel.

De Echte RUF Briket.
Gemaakt van Eiken hout, knoeit niet of amper.
Weinig As en een hoge verbrandingswaarde.
Geleverd in losse zakken 10kg  of per pellet 960kg.

Bestellen? Stuur een mail naar info@ecoflameterapel.nl

Status: Niet op voorraad.

RUF Briketten, houtblokken voor uw houtkachel

Wat zijn RUF Briketten?

Ruf briketten Eik

Houtbriketten zijn het perfecte milieuvriendelijke alternatief voor brandhout.

Hoe werkt Ruf briketten eik?

RUF begint snel te branden vanwege zijn lage vochtgehalte. Eens de houtbriket begint te branden geeft hij een heerlijke warmte met een gezellige vlam. Hij komt traag op gang en geeft zijn warmte af over een langere periode dan andere briketten en brandhout.

Wat is er speciaal aan?

Ten eerste is deze houtbriket van zuiver onbehandeld zaagsel van eikenhout is de basis voor onze RUF-briket. Dit eikenhout is een restproduct van de meubelindustrie en zo gebruikt u dus gerecycleerd hout voor uw verwarming. De hoge densiteit van de houtsoort zorgt voor de beste verbrandingswaarde mogelijk. Ten tweede zorgt de vorm en persing van de briket dat deze zo lang mogelijk meegaat in de haard.

Een absolute traag brander.Dit betekent minder rechtstaan om hout op het vuur te leggen. Het hoogste comfort met het hoogste rendement dus.

Aarzel niet en bestel snel om zijn prachtige vlammen en gezellige warmte zelf te ervaren!

Hoe wordt Ruf-briketten gemaakt?

RUF-houtbriketten worden onder zeer hoge druk en temperatuur geperst in een RUF-briketmachine. Deze machines worden in Duitsland gemaakt en worden gebruikt om recycleerbaar materiaal zoals hout en staal in handige, stapelbare blokken te persen.

De RUF-houtbriketten bevatten ook geen bindmiddelen. En hebben minder dan 7%vocht dus zeer weinig in vergelijking met brandhout (20%).

Houtbriketten, het moderne haardhout voor uw kachel, open haard, en vuurkorf.

EcoFlame Ter Apel

EcoFlame Ter Apel is opgericht door twee vrienden. Het was lastig om goede brandstoffen voor onze eigen kachel te verkrijgen, omdat de prijzen fors gestegen waren. Daarnaast kwamen er heel veel merken (en dus ook kwalitatief minder goede brandstoffen) op de markt terecht. Na veel wikken en wegen hebben we gezegd, “als we willen dat de mensen op goede brandstoffen stoken, zonder dat er een extreem hoge prijs aan vast zit, waarom doen we het dan niet zelf?”. En zo geschiedde EcoFlame Ter Apel.

Afhalen / Bezorgen

Wij werken op afspraak. Na het invullen van het contactformulier, zullen wij contact met u opnemen voor een afspraak. Betaling geschiedt via bankoverschrijving. Bij vragen? Bel of mail: info@ecoflameterapel.nl of 06-52463147.

Algemene voorwaarden

Contactgegevens

EcoFlame Ter Apel
Viaductstraat 9e
9561 AA Ter Apel
Tel: 06-52463147

K.v.k: 86176242
IBAN: NL48RBRB 884 156 2749
BTW nr: NL863885548B01