Over ons - EcoFlame Ter Apel - Verkoop pellets en briketten
Image

Wie zijn wij?

Twee vrienden die de handen in elkaar hebben geslagen na een roerig stookseizoen.

We vonden het lastig om goede brandstoffen voor onze eigen kachel te verkrijgen, omdat de prijzen fors gestegen waren en er heel veel merken (en dus ook kwalitatief minder goede brandstoffen) op de markt terecht kwamen.

Na veel wikken en wegen hebben we gezegd, “als we willen dat de mensen op goede brandstoffen stoken, zonder dat daar een extreem hoge prijs aan vast zit, waarom doen we het dan niet zelf?” En zo geschiedde EcoFlame Ter Apel.

Ons motto is: verkoop de mensen alleen die kachelbrandstoffen, waar we zelf ook op zouden stoken.
En zo zijn we na een lange zoektocht uitgekomen op het hoofdmerk waar we nu trotse dealer van zijn: Agricola Austria!

De pellets die wij verkopen, zijn uitsluitend gemaakt van 100% naaldhout en voorzien van het EN+ A1 keurmerk.

EcoFlame Ter Apel

EcoFlame Ter Apel is opgericht door twee vrienden. Het was lastig om goede brandstoffen voor onze eigen kachel te verkrijgen, omdat de prijzen fors gestegen waren. Daarnaast kwamen er heel veel merken (en dus ook kwalitatief minder goede brandstoffen) op de markt terecht. Na veel wikken en wegen hebben we gezegd, “als we willen dat de mensen op goede brandstoffen stoken, zonder dat er een extreem hoge prijs aan vast zit, waarom doen we het dan niet zelf?”. En zo geschiedde EcoFlame Ter Apel.

Afhalen / Bezorgen

Wij werken op afspraak. Na het invullen van het contactformulier, zullen wij contact met u opnemen voor een afspraak. Betaling geschiedt via bankoverschrijving. Bij vragen? Bel of mail: info@ecoflameterapel.nl of 06-52463147.

Algemene voorwaarden

Contactgegevens

EcoFlame Ter Apel
Viaductstraat 9e
9561 AA Ter Apel
Tel: 06-52463147

K.v.k: 86176242
IBAN: NL48RBRB 884 156 2749
BTW nr: NL863885548B01