Verkoop pellets en briketten 1e + 2e Exloërmond, Valthermond - EcoFlame Ter Apel - Verkoop pellets en briketten
Logo Ecoflame Ter Apel. Verkoop houtpellets 1e  en 2e Exloërmond en Valthermond.

Pellets en briketten verkoop voor uw houtkachel in 1e Exloërmond / 2e Exloërmond en Valthermond

Zoekt u pellets en briketten voor uw houtkachel in omgeving Sellingen? Dan bent u bij EcoFlame Ter Apel aan het juiste adres.

Waarom kiest u voor houtpellets van EcoFlame Ter Apel?

Onze houtpellets zijn geperste houtkorrels, gemaakt van reststromen zoals snoeihout, zaagsel en houtspaanders. Deze 'grondstoffen' worden, onder hoge druk, door een matrijs met gaten geperst. Door de hoge druk in de pers wordt er zoveel warmte ontwikkeld, dat de cellulose (aanwezig in het hout) ervoor zorgt dat een pellet geproduceerd kan worden zonder bindmiddel. Omdat de pellets zijn geperst onder hoge druk, ligt de energiewaarde zeer hoog (meer dan een blok hout!).

Werkgebied

Wij leveren door geheel Nederland pellets en briketten. Bezorging binnen een straal van 25km rond Ter Apel verzorgen wij in eigen beheer. In 1e Exloermond, 2e Exloermond en Valthermond zullen wij de bezorging zelf verzorgen, waardoor wij de houtpellets op elke gewenste plek in of rondom uw woning leveren. Wij ontzorgen u volledig! Woont u buiten dit gebied en wilt u toch graag pellets en brikketten bestellen? Dan zullen wij de bestelling door onze partner laten bezorgen. Uiteraard kunt u altijd de bestelling komen afhalen. Wij zullen dan een afspraak met u inplannen.

Facebook

Op onze facebookpagina vindt u onze producten en onze acties. Wilt u op de hoogte blijven van onze speciale acties? Neem dan gerust een kijkje op: https://www.facebook.com/EcoFlameTerApel. Wanneer u onze pagina liked krijg u automatisch de nieuwste acties in uw tijdlijn.

Bestellen?

Wilt u pellets en/of briketten bestellen? Ga dan naar onze contactpagina.

EcoFlame Ter Apel

EcoFlame Ter Apel is opgericht door twee vrienden. Het was lastig om goede brandstoffen voor onze eigen kachel te verkrijgen, omdat de prijzen fors gestegen waren. Daarnaast kwamen er heel veel merken (en dus ook kwalitatief minder goede brandstoffen) op de markt terecht. Na veel wikken en wegen hebben we gezegd, “als we willen dat de mensen op goede brandstoffen stoken, zonder dat er een extreem hoge prijs aan vast zit, waarom doen we het dan niet zelf?”. En zo geschiedde EcoFlame Ter Apel.

Afhalen / Bezorgen

Wij werken op afspraak. Na het invullen van het contactformulier, zullen wij contact met u opnemen voor een afspraak. Betaling geschiedt via bankoverschrijving. Bij vragen? Bel of mail: info@ecoflameterapel.nl of 06-52463147.

Algemene voorwaarden

Contactgegevens

EcoFlame Ter Apel
Viaductstraat 9e
9561 AA Ter Apel
Tel: 06-52463147

K.v.k: 86176242
IBAN: NL48RBRB 884 156 2749
BTW nr: NL863885548B01